Välkommen till Hund- & kattpraktiken i Vagnhärad!

Hund- & kattpraktiken i Vagnhärad är öppen 1-2 dagar per vecka under hösten med målsättningen att successivt utöka öppettiderna på sikt.

Mottagningen finns på Mölna Fabriksväg 10, Vagnhärad – för vägbeskrivning se karta.

Telefontid för tidbokning & rådgivning: måndagar kl 8.30-9.00.    

Nyhet! Nu går det att boka tid online för enklare fall & förebyggande åtgärder. Observera att vid bokning online ska ett bekräftelsemail/ sms erhållas till angiven adress/ telefonnummer omgående efter bokning – om så inte sker har bokningen inte fullföljts! Prova igen eller kontakta mig via email för bokning! 

Telefonnummer: 070-3150521

Övrig tid nås jag enklast per sms eller email: tovesarkinen@hotmail.com.

På mottagningen kan jag erbjuda er hund eller katt sjukdomsförebyggande åtgärder, medicinska utredningar och enklare kirurgiska ingrepp. I nuläget finns inte utrustning för tandvård eller mer avancerad kirurgi varför dessa fall hänvisas till större klinik eller djursjukhus.

VÄLKOMMEN TILL HUND- & KATTPRAKTIKEN I VAGNHÄRAD!

Annonser